• برابر با : 21 - ربيع ثاني - 1443
  • برابر با : Friday - 26 November - 2021
8

بازدید تولیت آستان قدس از مراحل تهیه و آماده سازی افطاری حرم مطهر رضوی

  • کد خبر : 104
  • 04 اردیبهشت 1400 - 3:39
بازدید تولیت آستان قدس از مراحل تهیه و آماده سازی افطاری حرم مطهر رضوی
تولیت آستان قدس رضوی از مراحل تهیه و آماده سازی افطاری حرم مطهر رضوی بازدید و از نزدیک در جریان نحوه اجرای این طرح قرار گرفت.
  • به گزارش خبرگزاری هیئت یار ، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی صبح امروز جمعه سوم اردیبهشت ماه ضمن حضور در محل مهمانسرای امام رضا(ع) و تهیه افطاری ساده، از مراحل آماده سازی 8 هزار و 500 پرس غذای گرم ویژه افطار و 35 هزار بسته افطاری ساده در مهمانسرای حضرت رضا(ع) بازدید و از نزدیک در جریان روند و نحوه اجرای این طرح قرار گرفت.
    تولیت آستان قدس رضوی در جریان این بازدید از بخش‌های مختلف از جمله انبار، سردخانه، محل طبخ غذا و بسته بندی افطاری‌های ساده دیدن و بر لزوم توجه به کیفیت غذای تهیه شده در کنار کمیت تأکید و به دست اندرکاران تهیه افطاری حرم مطهر، توصیه کرد: هیچگاه کیفیت را فدای کمیت نکنید و در تهیه غذای افطاری از با کیفیت ‌ترین مواد اولیه استفاده کنید.
    وی همچنین بر کنترل دقیق فرآیند تهیه و طبخ غذا بر اساس دستورالعمل‌های بهداشتی تأکید و عنوان کرد: نظارت‌های دقیق به منظور رعایت کامل ضوابط بهداشتی بصورت جدی باید مورد توجه قرار گیرد.
    گفتنی است، آستان قدس رضوی از ابتدای ماه مبارک رمضان روزانه حدود ۵ هزار پرس افطاری گرم در حرم مطهر رضوی و حدود 3 هزار و 500 پرس در حاشیه شهر مشهد توزیع می‌کند. همچنین هرشب حدود ۳۵ هزار بسته افطاری ساده همزمان با نماز مغرب و عشاء در صحن‌های حرم مطهر امام رضا(ع) میان نمازگزاران توزیع می‌شود.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    لینک کوتاه : https://heyatyarnews.ir/?p=104

    ثبت دیدگاه

    مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.